Onze visie / missie

Stichting Het Heft is een kleinschalige zorgorganisatie, ontstaan vanuit de overtuiging om begeleiding/hulpverlening op een innovatieve en daadwerkelijk clientgerichte wijze vorm te geven.

Begrippen als gelijkwaardigheid, empathie,deskundigheid en het bieden van een compleet begeleidingspakket waarbij je met 1 vaste hulpverlener te maken hebt staan hierbij centraal.

Door onze ruime ervaring als hulpverleners bij reguliere (GGZ-) instellingen, is het idee geboren voor een bewust kleinschalige zorgorganisatie die begeleiding/hulpverlening biedt op een manier die cliënten aanspreekt en waar zij concreet baat bij hebben, en ook op de manier zoals wij ons werk graag willen invullen. Kortom: Hulp die helpt!

De hulpverleners die voor stichting Het Heft werken, zijn freelancer en niet bij de stichting in loondienst. Wij bieden mede hierdoor zeer gemotiveerde en betrokken begeleiders/hulpverleners.

Wij zorgen ervoor dat onze begeleiding zich onderscheidt door: betrokkenheid, betrouwbaarheid, geen 9 tot 5 mentaliteit maar ook bijvoorbeeld ’s avonds of in de weekends werken als dat gewenst is. Kwaliteit en enthousiasme/plezier: het is de toon die de muziek maakt!